Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm )
Mayıs 20, 2012, 09:16:05 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm )  (Okunma Sayısı 544 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beyza
Ziyaretçi
« : Kasım 30, 2008, 06:12:19 ÖS »

Sabaha Kadar guldum hani derleryha katıla katıla öle  acaip bı sekılde sabah kalktıgımda  tek aklımda olan sabaha kadar guldugumdu en son Recep ivedikde gulmusdum Smiley bu arada neye guldugumu hıc hatırlamıorum(:
Rüyada Gülmek Görmek
Rüyada Gülmek Görmek
kahkahalarla güldügünüzü gördüyseniz, bircok yeni arkadaslar edinecek ve elinizi attiginiz her iste basari kazanacaksiniz. alayci bir sekilde gülmek, hastaligin isaretidir.

Rüyada kahkahasiz gülmek ferahlik ve sevince isaret eder. kahkaha ile gülmek ise, aglamaya isaret eder. rüyada yapilan bir sakadan dolayi gülünürse, saka yapan kimsenin uyanikken insaniyetsizligine isaret eder. bir seyi taklid etmekten dolayi gülmenin tabiri de böyledir. rüyada gülmek üzüntüdür. bazi tabirciler, rüyada güldügünü gören kimse, erkek bir cocukla müjdelenir, dediler. tebessüm ettigini görse, iyilik ve sevince isaret eder. bazen de bu rüya gördügü gibi cikar. bir kimse rüyada bir yerde güldügünü görse, orada ucuzluk ve bolluk olur. rüyada ölmüs bir kimseyi gülüyor görse, o kimsenin ahirette durumunun iyi olduguna isaret eder. rüyada gülmek, hafiflik ve ahmakliktir. Özellikle bu rüyayi görenler, selahiyetli kimse iseler, bunlarin görevlerinden alinmalarina isaret eder.

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm )
« Posted on: Mayıs 20, 2012, 09:16:05 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) oyunları, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) programı, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) oyunu indir, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) program yükle, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) download, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) hikayeleri, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) resimleri, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) haber, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) yükle, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) videosu, Ruyada Gülmek (Sabaha kadar Güldüm ) msn eklentisi, şarkı sözleri
aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2008, 01:53:22 ÖS »

Paylaşım İçin Teşekkürler

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git