insanı Düzelttigimde...
Mayıs 20, 2012, 09:41:50 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: insanı Düzelttigimde...  (Okunma Sayısı 316 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KLarK
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

WwW.SenSizLikTeN.CoM
WWW E-Posta
« : Aralık 07, 2008, 07:28:29 ÖÖ »

Adam, bir haftanın yorgunluğundan sonra pazar sabahı kalktığında bütün haftanın yorgunluğunu çıkarmak için eline gazetesini aldı ve bütün gün miskinlik yapıp evde oturacağını düşündü.
Tam bunları düşünürken oğlu koşarak geldi ve sinemaya ne zaman gideceklerini sordu.

Baba oğluna söz vermişti bu hafta sonu sinemaya götürecekti ama hiç dışarıya çıkmak istemediğinden bir bahane uydurması gerekiyordu... sonra gazetenin promosyon olarak dağıttığı dünya haritası gözüne ilişti. ;
Önce dünya haritasını küçük parçalara ayırdı ve oğluna eğer bu haritayı düzeltebilirsen seni sinemaya götüreceğim dedi ve sonra düşündü;

...oh be kurtuldum en iyi coğrafya profesorunu bile getirsen bu haritayı akşama kadar düzeltemez...

Aradan on dakika geçtikten sonra oğlu babasının yanına koşarak geldi ve baba haritayı düzelttim artık sinemaya gidebiliriz dedi.
Adam önce inanamadı ve görmek istedi. gördüğünde de halen hayretler içindeydi ve bunu nasıl yaptığını sordu.

Çocuk: _ bana verdiğin haritanın arkasında bir insan vardı

İNSANI DÜZELTTİĞİM ZAMAN DÜNYA KENDİLİĞİNDEN DÜZELMİŞTİ...

Hayatımı,Hayattan Ne İstediğimi BiLmeden Harcadım
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: insanı Düzelttigimde...
« Posted on: Mayıs 20, 2012, 09:41:50 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: insanı Düzelttigimde... oyunları, insanı Düzelttigimde... programı, insanı Düzelttigimde... oyunu indir, insanı Düzelttigimde... program yükle, insanı Düzelttigimde... download, insanı Düzelttigimde... hikayeleri, insanı Düzelttigimde... resimleri, insanı Düzelttigimde... haber, insanı Düzelttigimde... yükle, insanı Düzelttigimde... videosu, insanı Düzelttigimde... msn eklentisi, şarkı sözleri
aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2009, 12:32:44 ÖS »

PaYLaşım için Teşekkürler

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git