Ayçiçeğinin Hayatı
Mayıs 20, 2012, 10:00:14 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Ayçiçeğinin Hayatı  (Okunma Sayısı 310 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KLarK
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

WwW.SenSizLikTeN.CoM
WWW E-Posta
« : Aralık 07, 2008, 07:51:26 ÖÖ »

Ay çiçeğinin bilir misiniz ? Hani şu güneşe benzeyen rengi olan , onun şekline bürünen ay çiçeği … Güne ışık değeri katan güneşe sevdalıdır O ! Ay çiçeği tüm gün boyunca güneşi takip eder ! Kimsenin bakmaya cesaret edemediği güneşi tüm gün boyunca izler ! Ne gözleri yaşarır izlerken ne de yorulduğunu hisseder !

Ama sevdiği , gözlerini kırpmadan gün boyunca izlediği güneş sırtını döner hergün , yavaşça kaybolur ve karanlığın sessizliği ile başbaşa bırakır. Ne kadar yalnız da kalsa , güneş ona sırtını dönüp gitsede , asla vazgeçmez aşkından sabırsızlıkla sabahı bekler. Belki der belki bugün beni terk etmez. Ama bu umudu sadece bir yalandır kendide bilir çünkü güneş yine gidecektir.

Güneş gittiği vakit karanlığı mayhoş bir ışıkla aydınlatan vardır ama ayçiçek onu hiç farketmez. Bir yalancı umut besleyende aydır ayçiçeğine … Belki der Ay , belki bu gece beni farkek eder , ama o da bilir ayçiçeği güneşin ihtişamına kapılıp onu hiçbir zaman farketmeyecektir … Yinede hiçbir karanlıkta onu yalnız bırakmaz , ayçiçeği bunu bilmedese o biliryordur ve ihtiyacı sevilmekten çok sevmektir. Güneşe benzemektir.Ayçiçeği ömrü boyunca mutluluğa ve aşka hasret duyacaktır , ay ise ayçiçeğine ama O yolunu bir gün değiştirecektir.

Mutluluk ve aşk her zaman yanımızdadır… Ama bizler daima en büyüğüne aşığız… En büyük aşka , en büyük mutluluğa … Biz güneşe aşığızdır … Ve güneş daima bizi karanlıkta bırakıp gider oysaki ay gündüz de gecede her zaman yanımızdadır … Sadece bizler o güneşin ihtişamından dolayı onu farkedemeyiz okadar. O ayı farketmek gerçek mutluluğun ve aşkın ta kendisidir …

Hayatımı,Hayattan Ne İstediğimi BiLmeden Harcadım
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ayçiçeğinin Hayatı
« Posted on: Mayıs 20, 2012, 10:00:14 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: Ayçiçeğinin Hayatı oyunları, Ayçiçeğinin Hayatı programı, Ayçiçeğinin Hayatı oyunu indir, Ayçiçeğinin Hayatı program yükle, Ayçiçeğinin Hayatı download, Ayçiçeğinin Hayatı hikayeleri, Ayçiçeğinin Hayatı resimleri, Ayçiçeğinin Hayatı haber, Ayçiçeğinin Hayatı yükle, Ayçiçeğinin Hayatı videosu, Ayçiçeğinin Hayatı msn eklentisi, şarkı sözleri
aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2009, 11:27:59 ÖÖ »

Teşekkürler

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git