Sinirlenince Bunu Okuyun
Mayıs 20, 2012, 10:12:39 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Sinirlenince Bunu Okuyun  (Okunma Sayısı 553 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KLarK
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

WwW.SenSizLikTeN.CoM
WWW E-Posta
« : Aralık 23, 2008, 05:06:36 ÖÖ »

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş. Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmış. Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, "Babacığım, kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm." demiş ve sonra babasına şu soruyu sormuş: "Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?" Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...

Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün. Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün. Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin...

Hayatımı,Hayattan Ne İstediğimi BiLmeden Harcadım
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sinirlenince Bunu Okuyun
« Posted on: Mayıs 20, 2012, 10:12:39 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: Sinirlenince Bunu Okuyun oyunları, Sinirlenince Bunu Okuyun programı, Sinirlenince Bunu Okuyun oyunu indir, Sinirlenince Bunu Okuyun program yükle, Sinirlenince Bunu Okuyun download, Sinirlenince Bunu Okuyun hikayeleri, Sinirlenince Bunu Okuyun resimleri, Sinirlenince Bunu Okuyun haber, Sinirlenince Bunu Okuyun yükle, Sinirlenince Bunu Okuyun videosu, Sinirlenince Bunu Okuyun msn eklentisi, şarkı sözleri
Beyza
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2008, 03:53:25 ÖS »

Paylaşım İçin Tşkler . . .

junior
Global Moderator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

MARMARA SERVİS

Yasam, Paylasmakla Daha Guzel

« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2009, 10:17:35 ÖÖ »

Paylaşım İçin Tşkler .

HiSLeRiN TeMsİlCiSi  Farkını,Farkedenin,Farkını,Farket.

aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2009, 03:02:39 ÖÖ »

teşekkürler

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2009, 12:37:05 ÖS »

kardeşim yeni arabayada yapılırmı şimdi bu=) adamın ciğerine oturmuştur fakat onun yaptığıda iş değil insan kendi çocuğunu değil başka birinin çocuğuna bile bunu yapmaz

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 05, 2009, 01:34:50 ÖS »

okuyunca tüylerim dikildi.içim acıdı kısa ama  ders veren bir paylaşım yüreğine sağlık teşekkürler...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Film Dizi Video Şiir Bilgi Paylaşım Sitesi - Toplist