Gidecek Bir Adamı Seviyorum!
Mayıs 23, 2012, 04:46:16 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: Gidecek Bir Adamı Seviyorum!  (Okunma Sayısı 781 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seyyah
Ziyaretçi
« : Eylül 17, 2009, 09:41:43 ÖS »

Ne bana, ne başkasına ait olan; bir çınar gibi yalnız yaşayan, özgürlüğünü ellerine kelepçe etmemiş bir adamı seviyorum. Her düşündüğümde kalbimi sızlatıyor sevgim. Nasıl anlatmalı bu duyguyu bilmem ki? Doktorların, ölecek dediği hastanın başında beklemek gibi, elinizden bir şey gelmez, sadece iyi bakarsınız, başında beklersiniz. Bir yandan kendinizi hazırlarsınız, ne kadar hazır olabilir ki insan?
Ayrılığın çok uzak olmadığını bile bile sevmek, kalbin kaldıracağından ağır bir yük gibi ama öyle dayanıklı ki şu kalp, sanki etten, kandan değil de demirden. Onu seyrettim uyurken, kırılacak gibi duruyordu. Öyle narin ki, pamuklara sararak saklamak geliyor içimden. “Erkek adam narin olur mu?” diye düşünmeyin, oluyor! En kadın yanım bile kaba kalıyor.
Vakti geldiğinde gideceğini bildiğim bir adamı seviyorum. Oysa kalsın isterdim. Bir ömrü birlikte geçirelim. Yaşlanalım koltuğun üzerinde, balkonunda begonviller açan evin serin saatlerinde birlikte ölelim. Omuz omuza duralım ayakta, zor bu yükü hayatın, her köşe başı geçene çelme takmak için bekleyenlerle doluyken, saklanalım birbirimize. Dışarıda fırtına çıkmış, güneş açmış, volkanlar patlamış, bize ne? Ama öyle olmayacak! Onun gidip kafa tutması gerek hayata, tüm sakinliğine rağmen, kızgın bir güneş altında bağırması lazım kan ter içinde.
Birine, sen seviyorsun diye “kal” denmiyor. Biliyorsun, hissediyorsun, şimdi olmasa yarın, mutlaka gidecek. Zaten sevgi, seven yüreği bağlar, karşı taraf sorumlu değil ki! “Sevmeseydin arkadaşım” derler adama, silah zoruyla yatmadık ya koluna!
Acı, aşkın kan kardeşi, ayrılmamaya yeminleri var. Ne zaman gönlüne aşk ateşi düşerse, bil ki canın yanacak. Öyle büyük alev topları patlayacak ki içinde, her yan kül, duman olacak. Gözünden yaş yerine ömrün akacak. Birine tutulduysan, söz geçiremiyorsan kalbine, kendini yangınlara hazırlayacaksın. Önünü, sonunu görmeyi öğreneceksin. Aşk dediğin, bir çeşit delilik hali, akıllı insan aşık olur mu hiç? Aslında, aklı olan sever. Bilirsen ki bu bedenler ihtiyarlayacak, büzüşecek, geriye hiçbir şey kalmayacak güzellikten, önce aklı seversin.
Gidecek bir adamı seviyorum. Kendine zulüm etmek böyle olmalı ama bu, zulmün en asil olanı. Karşılık beklemeden sevmeyi öğretiyorum kalbime. Tüm insani isteklerime rağmen, olduğu kadarıyla yetinerek tadını çıkarıyorum. Ruhumdaki yabani otları koparıyorum. Egomu, gururumu, şeytan yanımı, çıkarları, almayı, sadece istemeyi, bildiğim bütün aşk oyunlarını yolarak söküyorum. Bir daha hiç çıkmasınlar diye ateşe veriyorum. Sevgi tarlasına yakışmayan ne varsa temizliyorum. Kirlenmiş neresi varsa, eskimiş hangi gönül yarasının artıklarını tutuyorsam, hepsini kaldırıp atıyorum. İçimde büyük bir bahar temizliği var. Hak ettiğine inandığım bir erkeğe, daha önce kimseye bakmamışım gibi bakıyorum.
Sonu ayrılık olacak bir aşka koşuyorum. Üstüm başım ne kadar kirli olsa da, sevgimi yıkadım, gümüş bir tepside sunuyorum. İster alır, ister almaz ama ben aşka inancını kaybedenlere inat ve aşka rağmen; dimdik sevdamın arkasında duruyorum. Her yaşam mutlu bitecek değil ya? Ben payıma düşeni aldım, gidecek bir adamı seviyorum!
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Gidecek Bir Adamı Seviyorum!
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 04:46:16 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: Gidecek Bir Adamı Seviyorum! oyunları, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! programı, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! oyunu indir, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! program yükle, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! download, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! hikayeleri, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! resimleri, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! haber, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! yükle, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! videosu, Gidecek Bir Adamı Seviyorum! msn eklentisi, şarkı sözleri
seyyah
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2009, 09:42:47 ÖS »

Siz hiç gideceğine emin olduğunuz birini sevdiniz mi? Sadece sevdiğiniz için yanınızda olmasını istemenin haksızlık olacağını, sizinki kadar olmasa da, onun yüreğinde yeriniz olduğuna inandığınız bir adamı sevmenin, ne kadar zor olduğunu bilir misiniz?

seyyah
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2009, 05:05:33 ÖS »

Her yaşam mutlu bitecek değil ya? Ben payıma düşeni aldım, gidecek bir adamı seviyorum . . .
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2009, 05:07:43 ÖS Gönderen: seyyah » Logged

aksi_istikamet
Ferhat
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

www.beyazesyaserviscim.com

Bana Dair

WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2009, 05:47:28 ÖS »

sevmek yürek ister cesaret ister

Ne kolay söylemişsin unutacağım diye

Zaman geçince eğer tuzun kalmaz bile
Geçen zaman silermi hele bir düşün dinle
Dudağında izi kalmış dudağımın tadını

Ne yana dönersen dön hep beni göreceksin
Ne yana kaçarsan kaç hep bana varacaksın
Aç kalp gözünüde bir bak levh-i mahvuza
Benim adım yanında yazılı senin adın

Bundan öte sen düşün kim saracak yaranı
Kim uzanıp silecek gözlerinden akanı
Bir ömür beklesende ziyzndır arama hiç
Benim gibi sevgiyle gözlerine bakanı

Hala inat edip sevdamı görmüyorsun
Aşkına tiryakiyim hala biliyormusun
İster uyanık ol ister uykuda
Herşeyde benden bir parça görüyormusun

Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum.

sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2009, 11:42:10 ÖS »

yapma sevme arkadaş
acılara kucak açma....

seyyah
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2009, 01:09:31 ÖS »

. . .

sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ekim 02, 2009, 04:28:02 ÖS »

Bıkmadınmı sevipte terk edilmekten
Her gidenin peşinden kalbine bir hançer yemekten
Bu defa aldanmayacağım deyip altatılmaktan
Sen ne zaman uslanacaksın canım arkadaşım

Yalan sevgilere aldanma artık
Ağlama ne olur gül biraz artık
Bükme boynunu yetimler gibi
Seni seven ben varım canım arkadaşım

Bak güneş battı karanlık çöktü kalk gidelim
seninle evimizde sıcak bir çay demleyelim
Açalım o çok sevdiğimiz şarkımızı
Beraber söyleyip beraber ağlayalım

Seninle ne dertler ne acıları geride bıraktık biz
Her zaman beraber geçtik bu zorlu yolları
Seni benden beni senden başka kimse anlayamaz
Gül biraz artık hadi bak ben ölümüne yanındayım
Seni bırakırmıyım hiç canım arkadaşım

seyyah
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ekim 08, 2009, 01:39:23 ÖS »

vayy benim şair olmuşta haberim olmayan arkadaşım benimm Smiley) teşekkürler güzel yüreğine sağlık.. başka yorum yokk (:

sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 08, 2009, 01:54:35 ÖS »

sen benim bitanem sin.bizi en iyi biz biliyoruz.sevgileri onlarla yaşıyoruz ama geride bıraktıkları acıları biz paylaşıyoruz.Seni benden beni senden başka kimse anlayamaz.sen mutlulukların en güzelini hak ediyorsun.o yüzden biz senle beraber güler beraber ağlarız....

seyyah
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2009, 01:33:06 ÖS »

Kırdılar kanatlarımızı, çaldılar özgürlüğümüzü...

Kim sorarsa ''sizin iyiliğiniz için'' dediler...

Benim için iyi olanı ben bilmem mi ki...

« Son Düzenleme: Ekim 09, 2009, 01:41:14 ÖS Gönderen: seyyah » Logged

sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2009, 03:29:01 ÖS »

biliyoruz ama bizim için iyi olanı yaşayamıyoruz seyyahım...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Film Dizi Video Şiir Bilgi Paylaşım Sitesi - Toplist