KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!!
Mayıs 23, 2012, 04:52:00 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Duyurular:

Ana SayfaYardımAraGiriş YapKayıt

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır

Gönderen Konu: KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!!  (Okunma Sayısı 327 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seyyah
Ziyaretçi
« : Eylül 20, 2009, 12:22:40 ÖÖ »

Ne olduysa o günün akşamında oldu. Aksiliklerle başlayan bir günün bitiminde, bir kelebek gelip, beni o şairane renkleriyle peşinden sürüklemeye başlad?. Belki gecenin, belki denizin, belki de yıldızların yüzünden karşı koyamadım kendime. Kanadından tutunup beni istediği yere götürmesine izin verdim.

Ne o, ne de ben anlamıştık ne olup bittiğini. Herşey o kadar hızlı ve güzeldi ki ikimizde kaçmadık... Kalabalığın içindeki o kaçamak dokunuşlar, gitgide bizi birbirimize çekiyordu. Dur yoktu, durak yoktu, teklif yoktu, ısrar yoktu...

İkimizde akışına bıraktık. Herşey ruhumuzun çizdiği yolda ilerlerken bedenimiz ona itaat etmekten başka bir günah işlemedi. Düşünmüyorduk ikimizde ne olacağını ya da en azından ben düşünmüyordum. Mutluydum ona sarılırken ve mutluydu bana sarılırken...

Belki de bişeylerin eksikliği veya özlemiydi onun bana uçmasını, benim onun kanadına tutunmamı sağlayan.

Bendeki siyahlar, onun renkleri içinde kayboldu. Zaman geçtikçe ebruli bir renk almaya başladı ruhlarımız. Ve hala ikimizde ne olup bittiğini anlamamıştık bile...

Bir kelebek kondu işte pırpır uçarak kalbimin ucuna...
Ve ben tutunup onun kanatlarına, beni götürdüğü yeri merak etmeden yola ç?kt?m...
Yolunun sonu nasıldır bilmeden...

Uzun zaman geçmişti kalbimdeki kuşlar?n kanat seslerini duymayalı. Çok uzun zaman... Günler, haftalar hatta aylar geçmişti onları uçmamaları için kapatmamın üzerinden... Ama onlar bile daha fazla dayanamadılar kelebeğin bu güzelliğine. Kırıp kafesin kapılarını tekrar uçmaya başladılar. Öyle özlemle ve öyle inatla çırpıyordular ki kanatlarını durdurmak imkansızdı artık onları. Onlarda başladılar kelebeği takip etmeye...

Zaman geçtikçe yorulacakmıyız bilinmez ama şimdilik ikimizinde uçmaktan vazgeçmeye niyeti yok. Yoruldukmu durup dinleriz bir ağaç kovuğunda. Sonra tekrardan devam ederiz yolumuza.?

İşte böyle dostum. Kısacık ve anlam veremediğim bir hızda gelişen bu olay beni nereye götürecek bilmiyorum. Ama kelebek işte. Ömrü bir gün...

Ama benim takvimde bir gün bir hayat ve ömürde aşk ve tutkudur. Yani senin anlayacağın dostum, bu kelebek, bir hayat boyu, aşk ve tutku bitene kadar benimle...

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!!
« Posted on: Mayıs 23, 2012, 04:52:00 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

GİRİS  KAYIT
Anahtar Kelimeler: KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! oyunları, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! programı, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! oyunu indir, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! program yükle, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! download, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! hikayeleri, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! resimleri, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! haber, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! yükle, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! videosu, KELEBEĞİ BİLİRMİSİN SEN!! msn eklentisi, şarkı sözleri
sensizsevmek
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2009, 11:16:19 ÖS »

teşekkürler...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer:  
Film Dizi Video Şiir Bilgi Paylaşım Sitesi - Toplist